“Porque si sumamos esas pulgadas, eso es lo que va a marcar la puta diferencia entre ganar o perder…” // Artículo

M’agrada el mes de setembre. Aquest mes els de la meva espècie ens acostumem a replantejar què fer i com omplir la nostra agenda fins que peta.
Nova temporada pels esportistes, amics i amigues del basket, a sac!

Escena del mestre Al Pacino, a la pel.lícula “Un domingo cualquiera”. La pel.lícula no és res de l’altre món, però en aquesta escena l’entrenador del equip de rugby parla de la importància dels detalls, de l’esforç, de l’armonia que ha d’assolir un equip per aconseguir guanyar. Pulgada a pulgada…

L’equip, és orgànic en si mateix (igual o més que els integrants que el formen), el talent i l’esforç són imprescindibles per competir, però en un esport d’equip, el grup ha de emetre una energia afegida, una armonia, un equilibri, una lluita…

El joc de l’esport, una delícia que encara avui en dia podem gaudir. Mitjans de comunicació a part, tot el que envolta l’esportista a part…només tu i la competició. La competitivitat és fascinant, la victòria grandiosa. Però no la victòria com a meta, sinó com a mitjà, la necessitat de victòria és el que fa gran l’esport, la lluita. L’atleta, l’equip…ens fan sentir especials perquè l’essència de l’esport conecta amb la nostra consciència. Tirem segles enrere i moltes coses han canviat, però la relació de l’ésser humà amb l’esport és molt semblant, per això podem arribar a parlar d’èpica, i què maca és aquesta paraula. Èpica, em venen paraules com herois, lluites, mite, llegenda…i són belles, l’èpica és bella i quan veig com un esportista es deixa la pell com un autèntic gladiador, penso que l’esport és bell.

Anuncios

One thought on ““Porque si sumamos esas pulgadas, eso es lo que va a marcar la puta diferencia entre ganar o perder…” // Artículo

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s